Iren Molnar je rođena u Novom Sadu. Diplomirala je na Prirodno-matematičkom fakultetu, po struci je mikrobiolog. Aktivno se bavila košarkom i bila dugogodišnja reprezentativka bivše Jugoslavije. Nosilac je nacionalnog priznanja za poseban doprinos u razvoju i afirmaciji sporta.

Jogom se bavi od 2000. godine, a rekreativnu jogu predaje od 2002. godine. Učila je najpre, kod Olge Šešelje zatim kod prof. dr Dragana Petrovića, u čijoj školi je šest godina vodila rekreativni stepen, a od 2008.godine radi samostalno.

Sa Šandorom Remeteom, osnivačem Senke joge (www.shadowyoga.com) upoznaje se 2000. godine i od tada je njegova učenica. Učestvovala je na svim njegovim seminarima u Novom Sadu kao i na individualnim seminarima i kursevima Nata joge (Nrtta Sadhana) u zemlji i u inostranstvu.

Pohađala je i kurseve Aštanga joge kod Lile Miler (Lella Miller-www.lellamiller.com) 2006. godine i Dilana Bernštajna (Dylan Bernstein-www.stillnessinaction.com) 2009. godine, kao i seminare „Nada Joge“ 2012. godine u Beogradu i Novom Sadu.

Zvanje i sertifikat instruktora Hatha joge po medjunarodnom standardu ( 200 - Hour Teacher Training Certification ) stekla je 2012. godine u školi „Vidya Yoga“ Dragana Lončara u Beogradu (www.vidyayoga.net). Iste godine završila je i seminar za meditaciju Vidya Yoga škole. Sertifikat za instruktora joge za rad sa trudnicama stekla je 2013. godine u klasi Divne Miljković u školi Vidya Yoga.

Zvanje Operativnog trenera joge prema Zakonu o sportu Republike Srbije stekla je 2012.god. na Fakultetu za sport i turizam -tims. Univerziteta Educons u Novom Sadu.

Član je Joga Alijanse Srbije - www.jogaalijansasrbije.org

Trenutno vežba Shadow jogu kod učitelja Andreja Rožnova.