Eva Molnar

Rođena je u Novom Sadu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, po struci je diplomirani pravnik.

Jogom se bavi od 2001. godine. Učila je kod prof. dr Dragana Petrovića i Iren Molnar.

Učenica je i Šandora Remetea, osnivača Shadow joge (www.shadowyoga.com) i pohađa njegove seminare kao i kurseve Nata joge (Nrtta Sadhana) u zemlji i u inostranstvu.

Zvanje i sertifikat instruktora Hatha joge po međunarodnom standardu ( 200 - Hour Teacher Training Certification) stekla je 2014. godine u školi "Vidya Yoga" Dragana Lončara u Beogradu (www.vidyayoga.net). 2015. godine postaje instruktor prenatalne joge (joga za trudnice) u klasi Divne Miljković u školi Vidya Joga.

Zvanje sportski instruktor specijalista joge prema Zakonu o sportu Republike Srbije stekla je 2014. godine na Fakultetu za sport i turizam - tims. Univerziteta Educons u Novom Sadu.

Zvanje joga terapeuta je stekla u martu 2018. godine u okviru škole joge i ajurvede Viveka u Novom Sadu . Pod mentorstvom učitelja Jovane Ristić stekla je razumevanje i obučavanje u joga položajima (asana), ajurvedskim teoretskim principima, tehnikama disanja (pranajama) i razumevanje ljudske anatomije ( alopatski i ajurvedski ). Učenje mudri, bandhi, meditacije, joga nidre, joga filozofije, biljne terapije , kao i ajurvedskog načina ishrane .

Trenutno vežba Shadow jogu kod učitelja Andreja Rožnova.